viernes, 24 de diciembre de 2010

Felicitació Nadalenca

Desde AAA volem felicitar el nadal a tothom, i quina millor manera de fer-ho amb musica.L’any 2010 ja esta acabanse i es hora de fer reflexió.Ha segut un anys inolvidable, un any ple d’ilusió i sobre tot un any ple de companyerisme.Lo millor de tot es que hem creat uns vinculs d’amistat i ara som com una familia. Gracies a tots . Esperem que tot açò tinga continuitat l’any 2011. També dir no som un grup tancat, sino que tot al contrari.Qualsevol que tinga ganes de correr un ratet será benvingut. BON NADAL.

lunes, 13 de diciembre de 2010

Cronica I Marato Castello

No se per on començar...La veritat es que l’experiencia viscuda com a espectador de la Marató de Castelló m’ha captivat definitivament. Este deport es l’hosti.... Un deport en el que cadascu es fica els seus propis reptes i limits, un deport de superació personal i de motivació.Es una autentica pasada vore com corren els keniates , pero he de dir que no es menos impresionant vore com els corredors populars s’esforcen fins a l’ extenuació per conseguir el seu repte.He vist corredors totalment “ acalambrats “ lluitant per acabar la marató, he vist corredors plorant de dolor pero sense parar de correr i deixan-se la pell en l’asfat, i tot aixó m’ha ficat “els pels de punta i la carn de gallina”.Aixi pues, ENHORABONA a tots els corredors que van conseguir entrar en meta. També volem donar l’enhorabona i molts anims als corredors que es van vore obligats a retirarse per algun motiu: el simple fet d’intentar-ho ja mereix tot el reconeiximent .

Castelló va ser una festa. L’organitzacio perfecta, els avituallaments amb gels, barretes energetiques, aigua i begudes isotoniques, i el public fantastic, xillant i animant als corredors. Tot Castelló va eixir al carrer a animar i de segur que els corredors van escoltar els aplaudiments i els va servir d’incentiu.


En quant als nostre equip, una vegada mes, ¡ CHAPEAU ¡ El nostre poble va estar representat en la Capital de la Plana per 9 corredors: 4 membres del equip i 5 corredors que ja porten moltes maratons a les seues cames. Seria injut destacar a ningú perque tots van ser “ finisher “ , però pensem que Hector va fer un carreron ( si señor, con dos cojones ). Hector i Richi, ( que no va eixir a fer marca personal sino que va anar a probar les sensacions de cara al IRONMAN de Niza ), van entrar junts en meta en un crono de 3:36. Robert i Jose Pascual van fer marca personal marcant en meta 3:43.¡ Genial ¡.A 4 minuts va arribar Fran Cañada,,,,3:47 ( be,be be i requetebe Fran… ara ja podras dormir sense tindre pesadilles ). Que dir de Rafa Miravet ? Es va superar a si mateix i va fer marca pesonal :3:52. Pocs segons després va entrar Jose Luis. Gustavo va demostrar una vegada mes que “ voler es poder “ i va marcar 4:20. I finalmente Bollo, que va arribar a la marató amb les condicions fisiques mes que mermades i que segurament recomanaben no ser de la partida, però Bollo “ is different “.Magrat el dolor intens en el genoll i les males sensacions desde el Km 1, va decidir acabar-la: 4:40…Ahi queda eso.

Clasificacio:

1156-Hector........................3:36
1157-Richi...........................3:36
1323-Robert........................3:43
1324-Jose Pascual................3:43
1484-Fran............................3:47
1602-Rafa Miravet................3:52
1609-Jose Luis......................3:52
2113-Gustavo........................4:20

2247-Bollo............................4:40