lunes, 23 de mayo de 2011

Cronica 10000 Vall d'uxo

El disabte vam anar a Vall d’uxo a fer la carrera. La carrera constaba de 2 voltes a un circuit urbà. Pensem que no era un 10000 ideal per a fer marca, ja que no era totalment plana i ademes feia moltisima calor.Samuel pareixia estar molt concentrat i em va comentar que estava dispot a “correr tot el que puguera”, Bollo tenia bones sensacions,,,,¿ perque no intentar seguir al practic de 45 minuts ?, i Quique estava relajat, es conformava en poder aguantar el ritme del practic dels 50 minuts ( al que per cert conexia ).Però com ja sabem, la carrera fica a cadascu al seu lloc. Fins el km 5 les distancies entre els tres eren xicotetes: SAMUEL 00:24:15, BOLLO 00:24:48 , QUIQUE 00:25:09 . La segona volta va ser un altra historia.Samuel la va fer en menys temps que la primera ( 00:23:56 ),Bollo no va encontrar en cap moment el ritme i anava ofegat ( 00:25:00 ) i Quique va desistir de seguir al practic del 50 minuts i va ficar un ritme comodo per a no sofrir i disfrutar al maxim ( 00:27:09 ) . En definitiva, una carrera mes a la saca.


277-SAMUEL 00:47:52
331-BOLLO 00:49:29
377-QUIQUE 00:52:00








martes, 17 de mayo de 2011

maratoimitja 2011

El pasat Disabte 14 de Maig es va disputar la Marato i Mitja, Castelló – Penyagolosa, una de les curses de montanya mes important, arraigades i emblematiques de la provincia de Castello i amb un reconeiximent important a nivell nacional, per la antiguitat, l’historia i com no, per la duresa de la proba.

Prop de 1400 participants varen acodir a les 6:00 del mati cuan encara no es veïa ni un rall de sol per cap lloc a l’eixida…dispostos a fer 63 Km a peu, enfilant el cami que crutza cuasi tota la provincia de Castello per el GR-33 "Sender de la lluna plena". Cadascu en els seus objetius marcats, que al remat es vorien cumplits o no, pero tots tenien en el cap arribar dalt de tot, arribar a la meta en S.Joan de Penyagolosa.

Uns arribarien antes, altres despres i altres es retirarien de la proba com tots els anys, pero els prop de 1400 tenien el repte d’arribar…salvant totes les dificultats de la carrera.

….Uns anaven en un formula 1 i altres anaven en un 2 cavalls…i entre uns i altres, tota la gama de vehicles posible, cadascu en la seua potencia…PERO TOTS TENEN EL MATEIX MERIT…de fet van hi haure molts 2 cavalls que varen adelantar a molts dels formules 1 que havien gripat el motor, ja no els quedava gasolina i no podien mes, havien acabat….

…Molts es varen retirar…uns per no regular be, per no haver begut o menjat lo suficient, per voler superarse i correr mes del que es pot correr o per voler guanyar a un altre corredor…, “pajara” asegurada…, o simplement un mal dia que et fa retirarte i prou perque no t’he encontres be…i els que arriben…¡ACONSEGUIT!...i els que no, un altre any sera, amb la mateixa ilusio de arribar, pero amb la lliço depresa de l’any anterior…¡MOLT IMPORTANT!

Per lo que respecta als corredors de l’equip d’Artana varen marcar les següents posicions i temps:



Manolo García – 7h:01min

Gran carrera d’aquest corredor experimentat que va quedar en la posicio 46 de la general.


Juanjo Olivas – 8h:06min

Baixa 41 min., la marca personal de l’any anterior, va quedar el 144 de la general




Felipe Becker, que va participar per primera vegada en la MiM, va tindre una bona actuacio arribant al control de les Torrocelles – Km 42 – en un temps aproximat a les 5h:30min pero es va vore obligat a retirarse per diversos problemes dels que ja esta recuperat…A l’any que ve sera. La familia Becker estaven esperan-lo en meta.

Luis Miguel Blasco, d'Artana va fer la MiM caminant, marcant un temps de 13h:30min en Meta, ¡ENHORABONA!, va arribar a S. Joan que es l’objetiu principal.

Donem les gracies als acompanyants durant la cursa i el recolsament i anims als corredors: Rosabel soport tecnic i moral, amb algun habituallament extra per als corredors en varios controls, a Estela amb camara de fotos profesional, dona del nostre amic i corredor Nacho Diaz de la Pobla i que tambe corria en la MiM per primera vegada i que va fer un autentic carreron (7:33h – posicio 90 de la general) - ¡ENHORABONA!, i com no “l’alma Mater” de l’equip d’Artana, el Krack… Kike – popi -,…!IMPRESIONANT¡…ANIMAVA ALS CORREDORS PEL SEU NOM…. van ser de un suport excepcional, donant anims, fent fotos en varios controls i fent que els corredors tragueren les poques forces que els quedaven…¡AMUNT!

Desde Artana Amunt i Avall donem l’enhorabona a l’organitzacio de la MiM i tambe a Vicente Calvo – guanyador - per ixe “record” marcat, un temps estratosferic que li permitis entrar en l’historia de la MiM com el millor corredor de totes les edicions disputades.

…AIXI ES LA MIM….una proba que fica al limit als participants tant corredors com bons caminants, un repte personal, una aventura….un dia on l’esperit de superacio, l’esportivitat i les emocions personals apareixen pel raco mes inesperat, i sense cap dubte l’esgotament, pero hi ha molta gent que te el cap mes dur que les pedres que van caure en una trona durant la carrera i arriben a la meta ploga, neve, fatja sol o pedregue, com va pasar aquest any i l’any que ve ja vorem.


Un peu d’arrere un altre es va fent cami, sense presa pero sense parar….

miércoles, 11 de mayo de 2011

Previa MIM 2011


El proper Disabte 14 de Maig es el dia " D ". Falten pocs dies i volem donar molts anims a tots el valents que han decidit participar en aquesta prova, però molt especialment als membres del nostre club: Juanjo Olivas, Felipe Becker i Manolo Garcia. Sabem que han segur moltes hores de entrenament i sacrifici i estem completament convençuts que tot l'esforç tindrà la seua recompensa. Ara només falta rematar la feina. Benvolguts amics, no som ningú per a donar-vos consells, però he llegit en algun lloc una cosa que m'ha cridat la atenció i que deia algo així: MIM= 65 km. Els 20 primers km es corren amb el cap, els 30 km seguents es corren amb les cames... i els ultims 15 km es corren amb les castanyes. Molta sort i moltes CASTANYES per al disabte.



Us deixe un video per a motivar-vos :

MiM 2010: Bajada de la Pedra from Rafa on Vimeo.



Cronica Cortes Arenoso i Azuebar 2011

Artana Amunt i Avall en Cortes i Azuebar

Caballers, ja som aquí. Perdoneu la demora però es que he estat liadisim. Sabem que estabeu impacients de llegir la crónica , pues be, ahí va:

El pasat Disabte 7 i 8 de Maig es varen disputar dos curses de montanya en les localitats de Cortes d’Arenoso i Azuebar, respectivament.

Per lo que respecta als membres d’Artana Amunt i Avall, cada vegada els temps van mes ajustats i les xicotetes diferencies pareix que s’ha acurten cada volta mes, degut al considerable nivell de forma dels integrants de l’equip

Varen marcar les següents posicions i temps

Cortes d’Arenoso:

24 – Olivas – 2:20
26 – Becker – 2:23
42 – Bollo – 2:38

Encara que es un poble que está prou lluny, va valer la pena anar a correr, va ser una carrera de lo mes “parida” – Amunt i Avall – amb paratjes certament bonics, pinades, sendes, vaques, …i molt ben organitzada…bon oratge i pocs participants, un 10, els corredors varen disfrutar…els d’Artana varen tindre una bona actuacio entrant tots dins dels 50 primers clasificats.

Azuebar:

6 – Alejandro Muchola – 1:36 (campio juvenil)
49 – Jose Mª Pla - 1:44

Jose Mª no baixa el ritme de competicio i demostra dia a dia el seu gran estat de forma, i aixi va ser en Azuebar, entrant dins dels 50 primers clasificats en una cursa amb un alt nivell dels corredors…com no Alejandro va guanyar en la seua categoria i va quedar en la posicio 6 de la general ni mes ni menys, este chaval cada dia va a mes, en fi, es un altre nivell…vorem que es capaç d’aconseguir ¡ ENHORABONA¡

L’anécdota: La furgona de Bollo, s’ha demostrat que pot fer mes de 100 km en reserva…¡VATJA DEPOSIT TE LA BERLINGO!

Un peu d’arrere un altre es va fent cami, sense presa pero sense parar….

miércoles, 4 de mayo de 2011

Cronica LLucena 2011

Artana Amunt i Avall en els Molins de Llucena


La nostra passió es correr. Quan correm els obstacles desapareixen. Competir i eixir a entrenar cada dia és una gran satisfacció. La passió ens permet córrer apreciant la naturalesa humana. L'esforç de cada pas ens fa sentir lliures, disfrutar del sol, la pluja, les costes, els ritmes forts, la victòria o la soledat. Sintonitzem amb nosaltres mateixos i vivim amb armonía y plenitut. I ara la cronica:




El pasat Disabte 30-04-2011, es va disputar la 1ª edicio Ruta dels Molins de Llucena de 18,5 km, en la que varen participar prop de 800 inscrits, tal volta per la espectacio que s’havia creat degut a la cantitat de premis que hi havien per repartir.

De fet es nota la participacio de un nombros numero de participants d’alt nivell, amb opcions clares i diferenciades per endurse els premis en metalic que hi havien per als 15 primers participants i sobre tot per als que tenien totes les papeletes, com axi va ser de pujar al podium. Segurament si no haguera hagut este reclam de esta cantitat de premis en metalic, de segur que molts participants d’aquest nivell, no hagueren corregut esta cursa. De totes formes, es molt respetable que cadascu explote les seues facultats fisiques per traure profit del que s’ho ofereix en les curses. Al fi hi al cap cadascu en els seus dines fa el que vol…¿no?

La carrera va ser prou corredora, no mes hi ha que vore el promig de velocitat dels participants per ferse una idea. No va ser una carrera dura, tan sols va hi haure algun repexonet i algun tram de asfalt que tal vega sobrava. Algun tram amb adoquinat de pedres irregular en el que els corredors tenien que anar molt en compte de no xafar on no tocara, amb posibilitat de doblar algun turmell…en fi, cada carrera es un mon, hi per a saber-ho, hi ha que viula. Va hi haure trams de bellesa paisajistica considerable i l’organitzacio va estar a l’altura de les circunstancies. Els habituallament molt complets i el de l’arribada sobre tot…molt, molt be, carrera ben marcada i tracte al corredor molt bo…

Per lo que respecta als membres d’Artana Amunt i Avall, varen tindre tots una bona actuacio, dins de les seues posibilitats. Tots varen estar a la altura de les circunstancies i varen marcar les següents posicions i temps

53 – Seba – 1:28
56 – Olivas – 1:29
104- Becker – 1:35

147-Bollo - 1:40



L’anécdota de la carrera: Alguns corredors al no haver suficiente lloc per a dutxarse en el vestuari dels homes, varen optar per pegarse una rentadeta amb aigua molt gelada en les dutxes de les dones, entre ells els corredors d’Artana Amunt i Avall…per sort o per desgracia, no hi havia cap dona dins.


Un peu d’arrere un altre es va fent cami, sense presa pero sense parar….