lunes, 27 de junio de 2011

FINISHER



IRONMAN NIZA 26 JUNIO 2011



12 h 40 min


RICARDO SALVADOR ROVIRA

ARTANA



ENHORABONA !CAMPIO¡

jueves, 23 de junio de 2011

Bon Voyage

El compte arrere ja ha començat. Fa escasos minuts partía Richy acompanyat de Felipe cap a Niza. El cotxe anava carregat de il.lusió. Desitjem que eixe cotxe vinga carregat de satisfacció, però sobretot desitjem que disfrutes. Ja saps que arrivar a la meta no te cap sentit si no es disfruta del camí. Segur que ixe dorsal 916 et du bona sort.

lunes, 6 de junio de 2011

Tots estarem en Niza

Richy, sabem que no et fa falta gens de motivació extra perque tens molt clar que vols ser FINISHER DEL IRONMAN DE NIZA, però desde Artana Amunt i Avall volem donarte molts anims i molta energia positiva.



Han segut molts entrenament en solitari. Quasi la totalitat en solitari. Han segut moltes hores robades als amics i a la familia. Han segut molts mesos de dubtes i d'aprendisatge. Molts mesos de cuidar l'alimentació. De no saber que pasarà eixe dia tant esperat.Richy, tu pots: SI HO HAS SOMIAT HO POTS ACONSEGUIR. No deixes que eixa lessiò impedisca realitzar el teu somni: EL DOLOR ES PASATGER PERO LA GLORIA ES ETERNA. Tots estem amb tu. I com deia la Madre Teresa de Calcuta : " Cuando..no puedas correr, trota; cuando no puedas trotar, camina; cuando no puedas caminar, usa el bastón...Pero nunca te detengas !"


CRONICA CURSA VALL D’ALBA 2011

ELS D'ARTANA PUJEN AL PODIUM EN VALL D'ALBA



4 de juny de 2011, 9:00 del mati, mes de 2000 cames feen tremolar els carrers de la Vall d’Alba, tots els anys tenen que donali una capa d’asfalt als carrers per on transcorre la carrera degut a la força que xafen els corredors, t’he imagines una mana d’elefants cara tu….apartat, perque si no la faena es teua…

Aquest any molt de nivell entre els corredors, lo milloret d’asfalt i de muntanya de la provincia en primera linea d’eixida i no molt lluny d’ahí….5 d’Artana, cada vegada mes avant, disposats a baixar la marca de l’any anterior, i el que va pasar era bo d’esperar…TOTS LA VAREN BAIXAR.

67 – Rico – 50m 52s – millora 1 minut
120 – Olivas – 53m 53s – millora 6 minuts
190 – Becker – 57m 02s – millora 1 minut
283 – Bollo – 1h 43s – millora 6 minuts
473 – Kike – 1h 07m 37s – millora 3 minuts

Olivas, que va eixir tal vega a un ritme un poc massa fort, va ser “caçat” per Rico en el Km 4 que a ixa altura de carrera ja havia tret els cavalls a pasetjar i estaven en pleno apogeo i amb unes ganes de correr que feen por i al ficarse coltze amb coltze, Rico li va dir “si te he visto no me acuerdo” i alaaaaaaaa cara amunt es va perdre fins a meta, avore qui l’agarra a este…

Felipe que anava a escasos 2-3 minutets d’Olivas i Rico, tambe va fer el posible per donarlos caça pero al remat no va poder ser, i encara que va fer una bona carrera, com era d’esperar per baix de l’hora va tindre que apretar de valent perque duia al darrere a Bollo xafant-li els talons a 2-3 minuts i disposat a donar alcanç a Becker, al remat es va mantindre la distancia en meta.

Bollo que volia baixar de l’hora no va poder arribar a cumplir l’objetiu per 43 segons i per aixo podem dir que va fer “un hora llerga”… a l’any que ve sera, al remat va rebaixar molt la marca personal pero tambe sabia que si no apretaba estaba net, perque a escasos 5-6 minuts duia al jabato de Kike pegant-li bufits al bascoll i que anava despedregant els camins per els que xafaba disposat a pegarli l'enganxada al Bollet…

Aquesta cronica, escrita amb un to d'ironia per ferla un poc mes emocionant i mes en lla de la xicoteta “picailla” de lo mes sana que hi ha, va ser un dia en el que es va disfrutar del bon ambient que es respira en aquesta cursa i en cuasi totes a les que anem a participar i a FER ESPORT, que es lo important…evidentment, la clavaria de Vall d’Alba tampoc va fallar enguany i va estar a l’altura d’aquesta carrera tant popular i ben organitzada en la que el tracte al corredor es molt bo, CONVIT ESPECTACULAR…”pareix que hi haga influencia per algun lloc en aquest poble”

Com de costum Becker tenia un poc de presa i va abandonar la concentracio gastronomica i sen va anar a dutxase a casa en el seu descapotat “per a flipar un poc, clar…

Els altres es varen quedar un rato mes, degustant els diversos manjars oferits; coques, dolços i com no bebent-se uns cuans gots “d’aigua” que per cert, extranyament s’omplien d’una manxeta que li donava un sabor especial, bona aigua bona,…

….com de costum varem coincidir amb els corredors i amics de la Pobla, Nacho i Diego que per cert varen fer una bona carrera marcant 51 minuts en meta, es veu que l’aigua d’aquest poble tambe la donen en manxeta perque estos corren mes que el transiveriano…i alli varem estar de tertulia i fentmos alguna foto mentre donaven els diversos premis als guanyadors de les distintes categories…i despres a casa.


…. bona organitzacio… ENHORABONA….FINS L’ALTRA.


“Un peu d’arrere un altre es va fent cami, sense presa pero sense parar”

miércoles, 1 de junio de 2011

VTF – MUNTANYA PURA I DURA.

El pasat disabte 28 de Maig 2011 es va disputar la Volta al Terme de Fondeguilla, en la que varen participar vora 300 inscrits. A les 6:00 del mati va tindre lloc l’eixida de la plaça de l’esglesia de Fondeguilla i en la que previament s’havia fet un homenatje a Irene Edo, atleta molt vollguda en aquest mon del atletisme de muntanya o “trail running”, retirant el dorsal Nº 137 que portava l’any pasat en la seua participacio en la VTF, bona corredora i millor persona, la cual va sofrir un fatidic accident el passat 21 de maig mentres entrenaba en el desert de les palmes de Benicasim i en el cual va perdre la vida al costat del seu marit i company Miguel, mes conegut en el mon de les carreres de muntanya com a “Racca”, parella molt estimada i ben considerada en este esport per les seues conjuntes participacions i el seu esperit de superacio en moltes carreres importants arreu del mon.

Desde l’equip Artana Amunt i Avall donem les nostres condolencies i anims a la familia de Irene Edo Personat. - D.E.P.

Per lo que respecta a la cursa, es una gran carrera de muntanya en la que es combina a la perfeccio duresa i bellesa del paratje per on transcorre, per fer un resum de la VTF; “MONTANYA PURA I DURA”, esta cursa es de les que no deixen cap dubte de quina posicio es la que li correspon a cada participant…a la finalitzacio…CADASCU AL PUESTO ON LI TOCA, NI TRAMPA NI CARTRO, CURSA "TRENCA CAMES" i de RESISTENCIA... com diu un amic de l’equip d’Artana “aci esta tot inventat”, esta carrera no deixa indiferent a ningu, es a dir, no es una cursa mes i val la pena viure-la.

Termes d’Alfondeguilla, Artana i La Vall d’Uixó es uneixen per conformar un recorregut de montanya “espectacular”, aquest any caracteritzat per el terreny perillos degut a les plogudes i que fea que els corredors tingueren que anar de lo mes concentrats sobre tot en les diverses baixades, algunes molt técniques.

L’organitzacio, sense cap dubte un 10, molt ben organitzada, estos d’Alfondeguilla saben de lo que van i es nota la solera, tradicio per aixo van XXX edicions, la mes antiga d’Espanya, i aficio en aquest poble a les carreres de montanya.

Al finalitzar paella monumental en Alfondeguilla per als participants i acompanyants que volien anar, sense cap dubte…UNA FESTA DE LA CARRERA DE MUNTANYA.

Participants d’Artana Amunt i Avall: Temps i posicions en META

71 – Olivas – 5 h 24 m
129 – Bollo – 5 h 56 m

Aci deixem un xicotet homenaje a este home:






JUAN FONT, 72 ANYS, MEDALLA PER SER EL MES VELL EN ACABAR LA CURSA EN UN TEMPS DE 5h 56 minuts i el 125 de la general....!AHI ES RES¡...EXEMPLE DE FORTALEA i SUPERACIO PERSONAL...una autentica MAQUINA...ENHORABONA.




“Un peu d’arrere un altre es va fent cami, sense presa pero sense parar”