jueves, 26 de enero de 2012

V CURSA TOMBATOSSALS 2012


El pasat diumenge 22 de gener es va disputar la V CURSA TOMBATOSSALS en la que varen participar vora 700 inscrits. A les 7:30 del mati eixia l’expedicio d’Artana cap a Penyeta roja: Kike, Jose Mª, Felipe, Bollo, Pascual, Hector i Olivas. En arribar, arreplegada de dorsal, i encontre amb coneguts i tambe amb Nacho Diaz corredor i amic de la Pobla, fitxat en aquesta ocasio per l’equip Artana Amunt i Avall en aquesta cursa per lo que li donem les gracies per correr en representacio d’Artana,

La realitzacio de fotos d’equip que en aquesta ocasio anava a conter de Jose Rico que no corria degut a una lesio que pateix, desde aci li donem ANIMS i que es recupere prompte, ja que l’equip el necesita al 100% per a donar “guerra”, l’escalfament i a les 9:00 h, es donava l’orde d’eixida.


Inici emocionant amb musica “carros de foc” i escomença l’aventura...els d’Artana volen copa per Equips...i hi ha molt pero molt de nivell.
Anava estiranse la filera de corredors, per part dels d’Artana, eixida rapida de Felipe que en el Km 2 es alcançat per Nacho i despres per Jose Mª el cual en la 1ª pujada es fica al cap d’avant de l’equip, seguit de prop per Nacho, Olivas, Pascual, Hector, Kike i Bollo...
Comença lo dur, i ben dur..., pujades no molt llergues pero dures, baixades curtes pero molt técniques...un TRENCA-CAMES...al finalitzar, el part de guerra denota la duresa de la proba, amb alguna caiguda, alguna que altra ferida, molestia i inclus lesio, encara que no greu...

Jose Mª que es va marcar un carrerón, va demostrar el bonisim estat de forma per el que atravesa, entrant en meta el primer d’Artana en 2h 02m, seguit per Olivas que va entrar en 2h 08m i que va patir lo seu per un fort dolor en la planta del peu, despres Nacho que arrastraba una tendinitis i que va sofrir una caiguda no va tindre un dels millors dies, ja que en bones condicions es un bon corredor i haguera baixat de segur el temps, aixina i tot va entrar en 2h 10m, despres Felipe que va marcar 2h 12m, seguit de Bollo que va fer una bona carrera amb un temps de 2h 17m, pasant a Pascual i a Hector els cuals es va agarrar una bona Pajara i varen marcar 2h 25m i 2h 26m respectivament, molt lluny de lo que poden donar estos corredors ja que es va notar la falta de entrenament per muntanya i alguna que altra caiguda, i per finalitzar Kike que va marcar un temps de 2h 45 m i que tambe ve arrastrant un fort dolor en el ginoll, que aixina i tot no li va impedir millorar el registre de l’any pasat..
Al remat, tots varen arribar...millor o pitjor pero tots varen crutzar la META... L’equip d’Artana amb un temps acumulat per els 5 primers corredors de 10h 51m, va obtindre la posicio 10ª per equips de un total de 26, tots amb bons corredors, lo que vol dir que hi havia aquest any molt de nivell per equips...no es va poder repetir lo de l’any pasat en el que varen obtindre trofeu, pero de segur estarán un altre any per a intentar-ho.


Donar les gracies a tots els que varen anar a animar a l’equip d’Artana: Els Sebes al complet: Jose 1, Jose 2, Victor, Florian, Pilar, Catur i la dona, el campeo juvenil d’Espanya de Km vertical Alejandro (que va fer algun tram de la carrera acompanyant als d’Artana), Mariola, Beltrán, Estela, Rosabel,...i que al acabar tots mos varem encontrar en l’arribada cadascu contava la seua batalla particular i tot lo que li havia pasat i cuant havia patit durant la carrera, algu va arribar a fer una creu a la cursa en ixe moment.

Varem disfrutar de la companya, del bon dia i del almorçarot preparat per l’organitzacio: bocadillos amb llonganitzes i carn a la brasa i per supost unes bones cerveçotes de manxeta que entraven per la gola sense tocar vores...en resum, varem pasar un bon mati.

Cursa com de costum molt ben organitzada, ENHORABONA A L’ORGANITZACIO...TORNAREM.

“Un peu d’arrere un altre es va fent cami, sense presa pero sense parar”


martes, 24 de enero de 2012

Cronica Tombatossals 2012

Sabeu qui era Tombatossals ? pues era un Gegant Mitologic que tenia un força descomunal per a tombar montanyes o alçar ciutats. Després de participar en la V Cursa de Tombatossals me pregunte perque no va aplanar mes eixes muntanyes per les que vam correr.

Carrera dura i molt tecnica, practicament sense trams plans; tots son pujades i baixades amb pendents de fins el 25 %. La carrera transcorre majoritariament per sendes amb moltes pedres soltes, lo que fa que tingues que correr molt concentrat i sense cap distracció o de lo contrari tens tots els numeros de pegarte algun ostion. Veritat que si , Hector ?



L’any passat el Club Artana Amunt i Avall va quedar clasificat en 5ª posició en la clasificació per equip en tu temps de 10:41’:22’’. Enguany voliem defendre eixa posició a pesar de tindre dos baixes considerables ( Jose Rico lesionat i Alejandro que corre en Mur i Castell ). La cosa estaba dificil degut al altisim nivell. El nostre amic Nacho Diaz ens va tirar una maneta i va correr en nom del nostre Club ( mil gracies Nacho ).Al final el temps marcat per l’equip va ser de 10:51’:21’’ ( 10 minutets mes que l’any pasat ), i ens vam clasificar en la posició 10. Tot un exit gracies al esforç de tots els corredors.



Clasificacio:

Jose Maria:--2:02:21

Olivas:--------2:08:20

Nacho Diaz---2:10:52

Felipe:--------2:12:19

Bollo;---------2:17:27

Pascu:---------2:25:28

Hector:--------2:26:16

Quique:--------2:45:03


Animar a Jose Rico i desitjar que es recupere lo mes pronte posible.Crec que es pateix mes quant se està lesionat que quant se corre. I donar les gracies a tots els que van vindre a penyeta roja a animar-mos.


sábado, 14 de enero de 2012

NOVA EQUIPACIO DE L'EQUIP ARTANA AMUNT I AVALL


EXPECTACIO PER LA PROXIMA ESTRENA
DE LA NOVA EQUIPACIO DE L'EQUIP
D'ARTANA AMUNT I AVALL

MOOOOL GUAPA I BEN PARIDA,

!!!..AVORE QUI MOS PARA EN ESTOS COLORS...¡¡¡

AGRAÏMENTS PER PART DE L'EQUIP A:

PATROCINADOR: ROBERTO EDO y ENRIQUE RAMBLA DE L'EMPRESA PROLIMP http://www.prolimp.es/

INTERMEDIADOR: KIKE SILVESTRE

GRACIES,...VO LO HEU CURRAT....