sábado, 17 de noviembre de 2012

La ment en el marató

De tots es sabut que correr una cursa com el marató (42,195 km) suposa un esforç extraordinari per al cos, i , per tant requereix un entrenament molt fort i centrat específicament per esta cursa. Però tambe suposa un esforç MENTAL, en primer lloc per a no abandonar la carrera i, en segon lloc, per acabar la cursa, si físicamente es posible, en unes condicions optimes. Aixi pues,es imprescindible que el entrenament fisic i el mental es compenetren per alcanzar el nostre objetiu. El psicologo Tomás Vich Rodríguez ha escrit un llibre molt interesant sobre la ment en el marato. Us deixe el enllaç per a que li pegueu una miradeta..Val la pena i només son 4 fulles.
La ment en el marato

martes, 13 de noviembre de 2012

Heroe por un dia

Comencem en la preparació psiquica per a la Marató de Castelló.

lunes, 5 de noviembre de 2012

Mitja Marato Castello 2012

Definitivament, la Mitja Marató de Castelló va ser el dia del retrobament, o millor dit dels retrobaments, dels corredors de Muntanya ( quines màquines !! ),dels que es farten de fer kilometres per l’ avinguda i l’urbanització Zorear, dels que fan Ironmans...,dels normals ; També va ser el dia de les absències, algunes molt sonades com la de Calo que no va acudir perque va fer nit al collaet de Betxi per a caçar tordets, com la de Felipe que esta lesionat ( anims que ja queda menys ).


Va ser la Cursa en la que vam mesurar les forçes, les pròpies i les dels demés, les d’un mateix respecte de les dels altres, les dels que surten el dilluns, dimarts, dijous i dissabte amb les dels “només els dimarts!”,

La Mitja Marató de Castelló va ser la revàlida, l’examen final, la selectivitat, la prova de síntesi de la validació continua... Hem entrenat bé? Hem entrenat prou? Hem entrenat? Si algú ha entrenat en negre, avui es sabrà, avui ho descubrirem !

L’actuació del equip va ratllar a gran altura. Jose Maria era debutant en aquesta distancia i va ser el primer del equip, marcant un temps de 1;30 ( quant entrena ?,,entrena amb frontal ? quins dies ix ? )....El segon lloc va ser per a Richy amb un temps de 1;31 ( i això que només porta entrenant 2 semanes: Una autentica maquina. Dir que el nou chip instaurat darrere del dorsal es una merda ,ja que molts corredors no apareixen el la clasificació, entre ells el gran Richy ). Olivas està preparant la III Marató Internacional de Castelló i la Mitja d’ahir va ser un test per comprovar el seu estat fisic: IMPRESIONANT, va parar el crono en un temps de 1;33. Hector va se el 4º clasificat amb un temps de 1;38 tot i que no te temps per entrenar, però sap sufrir i donarlo tot en carrera. El cinqué va ser el gran Bollo, que entrena amb Calo i que està molt finet. En la seua ment estaba apropar-se a 1;30 però no va poder baixar de 1;44. El ultim classificat del equip ARTANA AMUNT I AVALL va ser Quique ( com sempre ), però ell esta mes que satisfet perque va fer la cursa sabent les sues limitacions i les seues posibilitats. Va marcar un temps de 1;57 , pero va tindre molt bones sensacions, sense patir gens.

Clasificacio:

Chema ; 1;30
Richy; 1;31
Olivas ; 1;33
Hector; 1;38
Bollo ; 1;44
Quique; 1:57