viernes, 11 de enero de 2013

SOPAR DE GERMANOR

El pasat 28 de decembre vam celebrar el sopar de germanor. Ens vam reunir 35 aficionats al running i al senderisme en el Rte La Serra. El menú va ser Jabalí "made in Calo ". Com estava de bo !!! Ens vam ficar les botes. Ara be, com que " no solo de pan vive el hombre " vam acompanyar el sopar amb uns bons caldos nobles. Despres d'uns quants gin-tonics ens vam envalentonar i tot era voler fer kms.Algun osat va tindre la idea de fer la Marató de Berlin, i al final 5 membres van dir que alli estarien el proper 22 de Septembre....mare de Deu.( Alguna vegada ens tendriem que mossegar la llengua ).

Despres del sopar va tindre lloc l'entrega de trofeus al " Corredor mes corredor AAA".Aquest any Felipe Becker no ha tingut rival. En canvi, el segon lloc es va decidir eixe mateix dia a ultima hora, ja que Olivas va disputar la San Silvestre de Villarreal i al remat va adelantar al gran Bollo en sols 4 kms.

Clasificacio Final:
Felipe............................585 kms
Olivas............................319 kms
Bollo.............................314 kms

Però la nit encara guardava una sorpresa. Tot l'equip va tindre un detall en Quique i li va entregar el trofeu al " millor esportista 2012 ". En un acte d'emoció o d'inconsciencia va donar la paraula de que l'any seguent es celebraría una San Silvestre en Artana. El concejal de deports , Ruben Pitarch ,va recolsar la seua proposta. Aixina que l'any 2013 tot lo mon a colaborar i a intentar que el poble eixca al carrer.


BON ANY A TOTHOM

Nova secció al blog

Poc a poc anem ampliant el blog. Hui estrenem el mapagenda, on podreu vore les proximes curses a celebrar en la provincia de Castelló, Valencia i Tarragona. En el mapagenda hi ha un enllaç que ens porta a la pagina web del que organitza la cursa, aixi com el preu d'inscripció, la distancia de la cursa i demes dates. Esperem que  siga de profit per a tots.

I un altra cosa. Enguany també hi ha trofeu al Corredor mes corredor de AAA. I mes novetats. Però anirem contanles poc a poc.

Ara lo que tenim que fer es cremar les grases dels excesos nadalencs.....massa gambes, entrecots, bombons ferrero rocher, torrons i sobretot massa gin-tonics....Ale tot lo mom a suar