martes, 20 de abril de 2010

X Marxa a Peu Cabanes 2010

PATINATJE SOBRE FANG EN CABANES

El Disabte 17 d’abril es va celebrar la X Marxa a peu de Cabanes, de 26 Km de distancia, en la que varen participar 6 membres de l’equip ARTANA AMUNT i AVALL.

Amb una participacio de aproximadament 300 inscrits en la prova, tots els corredors d’Artana varen finalitzar la carrera dins dels 100 primers clasificats.

Les condicions no eren les mes apropiades, ja que despres d' haver plogut durant alguns dies, les pistes i sendes per on transcurria la cursa, eren un verdader “fangaxal” que impedia avançar a un ritme normal, ademes de que era mes que probable sufrir alguna caiguda o lesio per l’estat del terreny que dificultava l’agarre del calçat, lo que va convertir la cursa en una prova de “patinatje sobre fang” en molts trams de la carrera, lo que dona encara un poc mes de duresa a la prova.

Per lo que respecta als participants del CLUB ARTANA AMUNT i AVALL:

Hi ha que destacar la posicio de Jose Rico “SEBA”, primer clasificat de l’equip en finalitzar la marxa, que amb un registre de 2 h i 12 minuts, va entrar en meta ¡ ni mes ni menys ! que el 15 de la clasificacio general. Els que ja han participat en alguna competicio o carrera de montanya, ja saben el que significa quedar en estes posicions. ¡ Com sempre, progresio de menys a mes…vorem quin tope te este atleta, de moment i tenint en compte l’evolucio de “seba”, pareix que encara no ho hem vist tot…!




Amb 2 h i 34 minuts va finalitzar JJ_Olivas, que va obtindre un registre mes que aceptable ja que va millorar el registre de l’any anterior en 18 minuts, fent tambe una progressio de menys a mes, encara que va tindre algun problemeta de calambres en la ultima pujada de la proba, lo que no va impedir, despues de haver superat ixa xicoteta dificultat arribar a meta en la posicio nº 63 de la clasificacio general.




Els dos membres Pascual Villar i Hector Ramos, varen registrar un temps de 2 h i 42 minuts, entrant els dos juns en la posicio 96 i 97 respectivament. Posicions mes que notables ja que estos participant fea un temps que no havien participat en competicio oficial lo que pot haver influit en una merma notable de ritme de carrera, açó vol dir que en poc de temps poden millorar molt mes els seus registres en carrera.

Juan Vicente Vilar “BOLLO”, amb un registre de 2 h i 43 minuts, va entrar en la posicio nº 98 de la general, entrant 40 segons darrere de Pascual i Hector als que va estar a punt d’alcançar en meta, lo que demostra tambe la bona progresio d’aquest membre de l’equip…com ja ve sent costum i per supost va fer una entrada casi al sprint, encara que esta vegada no hi tenia ningu per a lluitar la posicio…tal vega si haguera donat alcanç als que duia al davant, no sabem el que haguera pasat… haguerem pogut vore un bon espectacul en la ratlla de meta…


¡Llastima lo de Richy ! que en tirar el cuet que donava l’eixida, va eixir comandant la competicio i observant en primera linea l’estrategia dels favorits per guanyar la carrera. En el primer repetxo que venia nomes eixir de la poblacio de Cabanes, se li va vore liderar la carrera i tirar cap amunt amb la força i potencia que el caracteritza…i ja es va perdre el rastre dels primers clasificats que com sempre agafen una distancia considerable en els primers kilometres. Amb la sensacio de que era mes que probable tindre un membre de l’equip en el PODIUM DE CABANES, ens vam quedar en les ganes de vore el que haguera pogut pasar, ja que en el kilometro 2 de carrera, va sufrir un retortillo i es va lesionar en el turmell, lo que va provocar que es retirara de la competicio…!estes coses poden pasar¡..de segur que el vorem en la próxima cursa recuperat i amb bones espectatives.
Al finalitzar la cursa, entrepa que obsequiava l’organitzacio de llonganitzes, botifarres, xoriç… que li varem fer bon forat, amb les birretes corresponents…bon ambient i les brometes de sempre…
Per cert, es diu que “ Bollo “ va estar a una pedreta d’agafar a Pascual i Hector…ai ai ai…

Felipe Becker, va ser el fotograf oficial de l’equip que encara que no va participar, es va desplaçar a Cabanes i va fer d’apoiament tecnic ademes de reporter…el varen vore en el Km.4 aproximadament fent fotos als participants, encara que sen va tindre que tornar de seguida al vore que Richy no havia pasat en les posicions davanteres…per oferirli asistencia…

AH…i donar les gracies per l’apoiament de “SEBA (PARE)” i ROSABEL que de moment son els seguidors nº 1 i cuasi managers de l’equip… no es perden carrera, encara que suposem que en les grans cites anirá venint mes gent! i mes ara que anem a estrenar equip….

ARA, A PER EL “MONTI” DE ONDA. ¡OJO! QUE ANEM DE GALA…

Mos veem en la proxima. “ARTANA AMUNT i AVALL”

No hay comentarios:

Publicar un comentario