martes, 11 de mayo de 2010

El compte arrere per a la marato i mitja

Ja falta menys per a la MIM i , com no , el Club Artana Amunt i Avall també estarà present. Juanjo Olivas i Manolo Garcia participaran en esta prova que es molt dura i exigent. Tot l’equip desitgem molta sort als dos, aixi com al reste de participants. ! sou uns campions !
DESCRIPCIÓ DE LA PROVA
La Marató i Mitja Castelló-Penyagolsa és una prova esportiva de muntanya de gran fons. El recorregut total de la prova es de 65,200 km...! Escalofriant ¡... la qual cosa fa més admirable i heroic l'esforç de tots els participants i els increïbles temps dels primers en arribar.
Travessa pràcticament tota la província des de la ciutat de Castelló, a 40 m sobre el nivell del mar als més de 1300 on es troba situada la meta, salvant 2500 m de desnivells en pujades i uns 1000 m en descensos.
És singular tant per la longitud del seu recorregut com per la variada topografia del mateix, travessant sendes, pistes, muntanyes, valls, barrancs, masies i pobles. Des de l'eixida situada en la Plaça Teodoro Izquierdo de Castelló, prompte es comença a ascendir, primer suaument per la carretera per a abandonar-la poc després i encara en la pràctica foscor de la nit endinsar-se per sendes que conduiran a la dura pujada de la Serra de Borriol, on esta situat el primer control de la prova.
D'allí, un itinerari cada vegada més agresta, tècnic i muntanyós ens conduïx per un paratge poc conegut i de singular bellesa a la Bassa dels Oronetes, i d'estes després de descendir a la rambla de la Viuda, i tornar a ascendir per a pujar a Les Useres, tercer control en el km. 34, allí comença la part verdaderament dura i abrupta de la prova entre llomes i valls fins que se superen els controls de Sant Miquel dels Torrecelles, Xodos i la Banyadera, sext i últim abans d'afrontar l'última senda que ens conduirà a l'ermitori de Sant Joan, on conclou esta dura prova, i la visió del qual per a molts compensa tot l'esforç i patiment d'hores sense parar de córrer o caminar que es veu ara recompensat i ens plena de goig i satisfacció interior.
! Força, Valor, Collons, Agalles, Honor, Desició, i lo que vullgar dir ! Sort a tots

No hay comentarios:

Publicar un comentario