lunes, 14 de junio de 2010

Cronica I Marxa Senderista

Estupend dia el que ens va eixir el Diumenge passat 13 de Juny per a realitzar la I Marxa Senderista "Artana-Nevera de Castro". Amb una temperatura ambient una mica alta, encara que alleujada per una briseta,mes de 30 senderistas de diverses edats ens vam posar en camí cap a la Nevera de Castro.La sortida va ser a les 7 h i en dues hores vam arribar a la Nevera, on vam esmorzar per a reposar les forces i continuar cap a la font de Marc ( direccio Alfondeguilla ) i despres putjar fins a la cuadra i per la pista l’ombria tornar a Artana. En total van ser 18 km de distancia i un temps de 4,30 hores.
L'ambient va ser molt bo i el comportament de tots durant la marxa va ser intachable; tota una demostració de respecte cap a l'entorn pel qual vam creuar.El paisatge de sureres de dimensions grandisimes i els barrancs que vam vore durant la marxa son de una bellesa digna d’admiració.

Si bé ha estat una satisfacció per a nosaltres observar l'alta participació aconseguida en aquesta primera edició, esperem poder repetir l'experiència, intentant que el numero de participants augmente progresivament

Finalment, cal donar les gràcies a aquells que han fet possible aquesta activitat. Salutacions i fins a la pròxima edició.

P.D.: Volem també donar les gracies a a Victor Rico per prestar-nos assistència i per haver-nos dut aigua per a reomplir els botellines, i felicitar-nos tots per haver cobert els 18 quilòmetres del recorregut a pesar de la seua dificultat.

No hay comentarios:

Publicar un comentario