lunes, 13 de diciembre de 2010

Cronica I Marato Castello

No se per on començar...La veritat es que l’experiencia viscuda com a espectador de la Marató de Castelló m’ha captivat definitivament. Este deport es l’hosti.... Un deport en el que cadascu es fica els seus propis reptes i limits, un deport de superació personal i de motivació.Es una autentica pasada vore com corren els keniates , pero he de dir que no es menos impresionant vore com els corredors populars s’esforcen fins a l’ extenuació per conseguir el seu repte.He vist corredors totalment “ acalambrats “ lluitant per acabar la marató, he vist corredors plorant de dolor pero sense parar de correr i deixan-se la pell en l’asfat, i tot aixó m’ha ficat “els pels de punta i la carn de gallina”.Aixi pues, ENHORABONA a tots els corredors que van conseguir entrar en meta. També volem donar l’enhorabona i molts anims als corredors que es van vore obligats a retirarse per algun motiu: el simple fet d’intentar-ho ja mereix tot el reconeiximent .

Castelló va ser una festa. L’organitzacio perfecta, els avituallaments amb gels, barretes energetiques, aigua i begudes isotoniques, i el public fantastic, xillant i animant als corredors. Tot Castelló va eixir al carrer a animar i de segur que els corredors van escoltar els aplaudiments i els va servir d’incentiu.


En quant als nostre equip, una vegada mes, ¡ CHAPEAU ¡ El nostre poble va estar representat en la Capital de la Plana per 9 corredors: 4 membres del equip i 5 corredors que ja porten moltes maratons a les seues cames. Seria injut destacar a ningú perque tots van ser “ finisher “ , però pensem que Hector va fer un carreron ( si señor, con dos cojones ). Hector i Richi, ( que no va eixir a fer marca personal sino que va anar a probar les sensacions de cara al IRONMAN de Niza ), van entrar junts en meta en un crono de 3:36. Robert i Jose Pascual van fer marca personal marcant en meta 3:43.¡ Genial ¡.A 4 minuts va arribar Fran Cañada,,,,3:47 ( be,be be i requetebe Fran… ara ja podras dormir sense tindre pesadilles ). Que dir de Rafa Miravet ? Es va superar a si mateix i va fer marca pesonal :3:52. Pocs segons després va entrar Jose Luis. Gustavo va demostrar una vegada mes que “ voler es poder “ i va marcar 4:20. I finalmente Bollo, que va arribar a la marató amb les condicions fisiques mes que mermades i que segurament recomanaben no ser de la partida, però Bollo “ is different “.Magrat el dolor intens en el genoll i les males sensacions desde el Km 1, va decidir acabar-la: 4:40…Ahi queda eso.

Clasificacio:

1156-Hector........................3:36
1157-Richi...........................3:36
1323-Robert........................3:43
1324-Jose Pascual................3:43
1484-Fran............................3:47
1602-Rafa Miravet................3:52
1609-Jose Luis......................3:52
2113-Gustavo........................4:20

2247-Bollo............................4:40

No hay comentarios:

Publicar un comentario