martes, 12 de abril de 2011

Cronica 15 KM Castello i Pipa 2011



Cada vegada ens agrada mes correr i la gent cada vegada ens compren menys.Son molts el comentaris que ens diuen el dia abans de anar a correr:... Serà precis anar demà !! Però, en la calor que farà on aneu !! A vore si guanyes algun dia !! Si te pagaren per correr no ho faries !!.Pues be, volem dir a tots aquells que no ens comprenen que el correr ens fa desarrollar altres virtuts internes com la força de voluntat, la constancia, l'esforç, la disciplina, el companyerisme , la passió, el respecte, la inteligencia i la paciencia. Per totes aquestes virtuts internes que desarrollem som corredors. També sabem que hi ha molta gens que ens seguéix a traves d’aquest modest blog i volem animarles a formar part d’aquesta xicoteta familia. I dit açò passem a la crònica.


Aquest cap de semana hem tingut peix i carn, vull dir asfalt i muntanya. Pascu, Rafa, Quique I Jose Sorribes van fer el 15000 de Castelló. A les 8:15 vam eixir en direcció a Castelló. De matí manyana ja feia una calor de collons.La carrera constava de 2 voltes a un circuit urbà homologat per la RFEA i transcurria per dins de Castello, amb eixida i arrivada al Corte Ingles. Pascu i Jose Sorribes van eixir com una bala i Rafa i Quique van eixir mes reservats. Cadascu va anar ficant el seut ritme i, malgrat el calor, els 4 van fer una carrera molt digna amb temps mes que meritoris.

CLASIFICACIO:

186-Pascu Villar..................1:08:09 ( 4:33 m/km)

300-Rafa Miravet................1:14:36 ( 4:58 m/km)

359-Quique...........................1:16:39 ( 5:07 m/km)

453-Jose Sorribes.................1:21:54 ( 5:28 m/km)


Per altra part, Bollo, Seba i Olivas varen anar a la Vall d’Uixó per correr la “Pujada a Pipa”, que enguany ha segut un poc mes llergueta, anyadint 3 o 4 Km mes que en edicions pasades. Esta circunstancia mes la duresa de la proba, mes el calor que feïa ha convertit esta cursa en una de les mes dures del calendari. “Seba” es va vore mermat per no encontrarse al 100% ni molt menys, i molt per baix del nivell que normalment demostra i exibis, i es que pasaba per un proces de costipat que li impedia respirar be… prou va fer que va finalitzar la cursa…Cal destacar la sorberbia actuació de JJOlivas. Juanjo està es un estat de forma realment impresionant.!Bravo Juanjo!


En la “pujada a Pipa” els d’Artana, varen marcar els següents temps i posicions:

52 – Olivas – 1:54 h – molt bona carrera, va tindre molt bon dia.

123 – Seba – 2:06 h – molt per baix del seu nivell “costipat”

187 – Bollo – 2:14 h – En la seua linea, pot millorar-ho.


Volem fer una menció especial a Ricardo “Richy”, que travessa per un proces de recuperacio d’una lesio que va tindre entrenant, es va desplaçar a competir en el Triathlo de Elche, en el que competisen deportistes de molt alt nivell inclus semi-profesionals. Degut a aquesta lesio sols va competir en la disciplina de natacio i despres es va retirar per consell del seu fisio, encara que haguera pogut correr tambe en la disciplina de bici, pero va optar per no arriscar i no va forçar la maquina, de cara a la proba del IRONMAN de Niza. Desde aci li donem anims en eixa recuperacio per afrontar la proba “reina” de resistencia a nivell mundial.


Un peu d’arrere un altre es va fent cami, sense presa pero sense parar….

No hay comentarios:

Publicar un comentario