miércoles, 1 de junio de 2011

VTF – MUNTANYA PURA I DURA.

El pasat disabte 28 de Maig 2011 es va disputar la Volta al Terme de Fondeguilla, en la que varen participar vora 300 inscrits. A les 6:00 del mati va tindre lloc l’eixida de la plaça de l’esglesia de Fondeguilla i en la que previament s’havia fet un homenatje a Irene Edo, atleta molt vollguda en aquest mon del atletisme de muntanya o “trail running”, retirant el dorsal Nº 137 que portava l’any pasat en la seua participacio en la VTF, bona corredora i millor persona, la cual va sofrir un fatidic accident el passat 21 de maig mentres entrenaba en el desert de les palmes de Benicasim i en el cual va perdre la vida al costat del seu marit i company Miguel, mes conegut en el mon de les carreres de muntanya com a “Racca”, parella molt estimada i ben considerada en este esport per les seues conjuntes participacions i el seu esperit de superacio en moltes carreres importants arreu del mon.

Desde l’equip Artana Amunt i Avall donem les nostres condolencies i anims a la familia de Irene Edo Personat. - D.E.P.

Per lo que respecta a la cursa, es una gran carrera de muntanya en la que es combina a la perfeccio duresa i bellesa del paratje per on transcorre, per fer un resum de la VTF; “MONTANYA PURA I DURA”, esta cursa es de les que no deixen cap dubte de quina posicio es la que li correspon a cada participant…a la finalitzacio…CADASCU AL PUESTO ON LI TOCA, NI TRAMPA NI CARTRO, CURSA "TRENCA CAMES" i de RESISTENCIA... com diu un amic de l’equip d’Artana “aci esta tot inventat”, esta carrera no deixa indiferent a ningu, es a dir, no es una cursa mes i val la pena viure-la.

Termes d’Alfondeguilla, Artana i La Vall d’Uixó es uneixen per conformar un recorregut de montanya “espectacular”, aquest any caracteritzat per el terreny perillos degut a les plogudes i que fea que els corredors tingueren que anar de lo mes concentrats sobre tot en les diverses baixades, algunes molt técniques.

L’organitzacio, sense cap dubte un 10, molt ben organitzada, estos d’Alfondeguilla saben de lo que van i es nota la solera, tradicio per aixo van XXX edicions, la mes antiga d’Espanya, i aficio en aquest poble a les carreres de montanya.

Al finalitzar paella monumental en Alfondeguilla per als participants i acompanyants que volien anar, sense cap dubte…UNA FESTA DE LA CARRERA DE MUNTANYA.

Participants d’Artana Amunt i Avall: Temps i posicions en META

71 – Olivas – 5 h 24 m
129 – Bollo – 5 h 56 m

Aci deixem un xicotet homenaje a este home:






JUAN FONT, 72 ANYS, MEDALLA PER SER EL MES VELL EN ACABAR LA CURSA EN UN TEMPS DE 5h 56 minuts i el 125 de la general....!AHI ES RES¡...EXEMPLE DE FORTALEA i SUPERACIO PERSONAL...una autentica MAQUINA...ENHORABONA.




“Un peu d’arrere un altre es va fent cami, sense presa pero sense parar”

No hay comentarios:

Publicar un comentario