martes, 24 de enero de 2012

Cronica Tombatossals 2012

Sabeu qui era Tombatossals ? pues era un Gegant Mitologic que tenia un força descomunal per a tombar montanyes o alçar ciutats. Després de participar en la V Cursa de Tombatossals me pregunte perque no va aplanar mes eixes muntanyes per les que vam correr.

Carrera dura i molt tecnica, practicament sense trams plans; tots son pujades i baixades amb pendents de fins el 25 %. La carrera transcorre majoritariament per sendes amb moltes pedres soltes, lo que fa que tingues que correr molt concentrat i sense cap distracció o de lo contrari tens tots els numeros de pegarte algun ostion. Veritat que si , Hector ?



L’any passat el Club Artana Amunt i Avall va quedar clasificat en 5ª posició en la clasificació per equip en tu temps de 10:41’:22’’. Enguany voliem defendre eixa posició a pesar de tindre dos baixes considerables ( Jose Rico lesionat i Alejandro que corre en Mur i Castell ). La cosa estaba dificil degut al altisim nivell. El nostre amic Nacho Diaz ens va tirar una maneta i va correr en nom del nostre Club ( mil gracies Nacho ).Al final el temps marcat per l’equip va ser de 10:51’:21’’ ( 10 minutets mes que l’any pasat ), i ens vam clasificar en la posició 10. Tot un exit gracies al esforç de tots els corredors.



Clasificacio:

Jose Maria:--2:02:21

Olivas:--------2:08:20

Nacho Diaz---2:10:52

Felipe:--------2:12:19

Bollo;---------2:17:27

Pascu:---------2:25:28

Hector:--------2:26:16

Quique:--------2:45:03


Animar a Jose Rico i desitjar que es recupere lo mes pronte posible.Crec que es pateix mes quant se està lesionat que quant se corre. I donar les gracies a tots els que van vindre a penyeta roja a animar-mos.


1 comentario:

  1. Va ser un plaer correr amb vosaltres,sou tots uns cracks!!! Espere poder compartir mes carreres amb el vostre equip.
    Nacho

    ResponderEliminar