viernes, 27 de diciembre de 2013

Good bye



Res es etern. Tot té el seu final.  El Club Artana Amunt i Avall desapareix. La dramàtica i inesperada notícia colpeja la vida social i esportiva del mon del running. La falta de colaboració institucional i la falta de patrocinadors ha fet que el Club desaparega. Però cada membre del Club enfocarà la seua vida esportiva en altres esports o projectes:

Calo , “ la Gacela del Pla “, s’ha decantat per el Boxeo. Competirà en la categoría  de peso pluma . La rao es molt sencilla: Quan putja al cuadrilater es transforma en una bestia, té un gantxo de dreta demoledor i  no tira mai la tovalla.

 
Felipe Becker es un amant de la velocitat, ( encara que en les curses era mes lent que una tortuga ) i ha apostat per les Carreres de Cotxes. El diumenge debutarà en el “ Trofeu Jarama de Nadal “ amb el Porche Carrera. Molta sort en aquesta nova aventura i ojalà pugues fer algun podium que se t’ha resistit en el mon del running.

Olivas i Quique es resisteixen a abandonar la muntanya i per tal motiu han creat una activitat turistica a la Serra Espadà. Es tracta d’unes excursions denominades “Aviem el bestiar” que permet als turistes pasturar les ovelles per les muntanyes d’Artana. Amb esta activitat volen promocionar el pasturatge tradicional i el paisatge del poble.

Els components de la penya la kestra, ( Hector, Pascu, Jose Rico, Richy, Jose Sorribes i Adrian Zenon ) practicaran Gimnasia Ritmicauna disciplina que combina ballet, gimnasia, dança, i l’us de diversos aparells com la corda, el aro,el balò i la cinta. Tot això acompanyat de musica per mantindre un ritme en els seus moviments.


Ojalà que cadascú de nosaltres puguem gaudir de esta nova etapa de la nostra vida.

No hay comentarios:

Publicar un comentario