miércoles, 20 de octubre de 2010

I CURSA DE MUNTANYA RODENO DE NULES

El Diumenge 17 d’Octubre es va celebrar la I CURSA DE MUNTANYA RODENO DE NULES que va ser un exit en quant a recorregut, avituallaments, zona de parking, esmorçar per a reprendre forçes, bolsa del corredor i participació ( quasi 400 atletes ).

Molt bona carrera, molt corredora pero amb unes sendes de pujada durisimes.La eixida va ser rapidisima, ja que al principi hi havien 2,5 km d’asfalt. Al arribar a Vilavella comença la primera senda que putja al Castell. Es una senda dura pero curteta. Després la cursa segueix per pista fins el primer avituallament ( km 5 ).Lo mes dur de la cursa está a partir del km 7.Desde este punt fins al Km 9,5 aproximadament es tot senda de pujada durisima, amb trams en CORDES per a poder ajudarse el corredors.Despres del segon avituallament i fins a la meta es prácticament tot de baixada per pista, excepte els 2 ultims km que son d’asfalt.En definitiva, una cursa per a repetir la proxima edició.Donar la enhorabona als organitzadors, especialment a Jose Canos.
Els membres del Club Artana Amunt i Avall que van participar en esta cursa van fer uns temps bonisims. Cal destacar la actuació del senyor Alan Garcia que va marcar en meta un crono de 2:01:55 , adelantant ni mes ni menys que a José Rico.!Bravo valiente! Alejandro ja ens te acostumbrats a fer temps d'elit i JJOlivas també va estar inmens. Enhorabona a tots