martes, 2 de noviembre de 2010



ARTANA AMUNT I AVALL
MARATON ESPADAN 2010- SEGORBE.



Tres membres de l’equip Artana Amunt i Avall varen participar en la XIII MARATO DE ESPADA que va tindre lloc el pasat 31 de octubre en Segorbe, capital de l’alt Palencia, en la que es varen inscriure uns 600 participants i en la cual els corredors d’Artana van tindre una bona actuacio, tenint en compte els temps marcats, posicions en l’arribada i la duresa de la prova.

Marato de montanya que pasa per paratjes de naturalesa incomparable i que te com a maxima dificultat, arribar al mateix puntal del pic Espada amb una pujada de aproximadamente 3 km, i amb pendents prou duretes.

Del pic Espada fins a la meta son 18 o 19 km, en els que es mes comoda la cursa ja que va baixant, amb alguna pujada curta, encara que despres de la primera part de la carrera les forces de les cames van mermant poc a poc i va entrant l’esgotament.

Aixina i tot la primera part de la carrera hasta el pic espada es va superar, anant a un ritme asequible i dosificant forces. La segon part es va fer en tranquilitat, parant en tots els habituallaments per a menjar i beure, especialment en el que hi havia en Almedijar (km 32) ja que mos varem encontrat en molts aficionatas d’Artana que havien anat a apoiar als corredors com ara: Richy, Manolo i fill, Alan, Mari i fill (Alex), Mariola, Rosabel, la cunya de Felipe (germana de Mariola i l’home), Florian, Pilar (pares de Olivas)…per lo que mos varem parar un ratet (8-10 minuts) a fer un poc de tertulieta, amb els aficionats d’Artana, els cuals varen animar i apoiar molt als corredors…estos despres de menjar i beure, varem proseguir la marxa fins a la meta de Segorbe.

Varen finalitzar la Marato un total de 503 participants i els corredors d’Artana varen marcar les seguents posicions i temps en la general:

218 ........... BECKER, FELIPE ....................................5:41:20
219 ........... OLIVAS, JUAN JOSE ............................ 5:41:21
239 ........... VILAR, JUAN VICENTE .......................5:47:56

Felipe i Juanjo varen fer la carrera al mateix ritme i varen entrar junts en Meta, Juan Vte (Bollo) fa finalitzar unes posicions per darrere, encara que hi ha que valorar la seua primera participacio en una Marato com a Notable, ja que per ser la primera que corre, Bollo va fer una bona i meritoria actuacio ja que en la segona part de carrera va anar recurtant temps a Felipe i Juanjo, tenint en compte que en el pic espada hi havia una diferencia de 20 minuts entre ells…Mes que notable actuacio. ¡MOLT SUFRIDOR!

Aquest tipo de carreres son de les que fiquen a proba la forma fisica i mental de cada corredor, encara que hi ha que anar tambe a disfrutar de la natura, dels paisatjes i de la gent que t’he encontres…i sobre tot a PASAR-HO BE.

Sense presa pero sense pausa, un peu d’arrere un altre es va fent cami.

Mos veem en l’altra cursa. AAA…




No hay comentarios:

Publicar un comentario