lunes, 22 de noviembre de 2010

Cronica Mitja Marato Valencia 2010

La mitja marató de Valencia 2010 ja es historia.Per lo que respecta a l’organització ens va pareixer correctísima: puntualitat en la eixida, tots el kilometres molt be senyalitzats, aigua cada 5 km per a tots, els camions dels bombers en dos punts de la carrera amb una manguera de dutxa per a refrescarnos, molt d’ambient en Valencia.

Quasi 7000 corredors van creuar la meta despres de recorrer 21 Km pels carrers de Valencia: Recorregut urbà replet de gent i d’animació.El vent va apareixer durant el transcurs de la proba tombant algunes senyals i valles.Però això no va impedir que els corredors marcaren bons temps en linea de meta.


A les 7:30 h vam eixir cap a la ciutat que presideix la Señora Rita Barberá. En total erem 7 corredors dispostos a “poner toda la carne en el asador” . Ja de bon matí es respiraba el bon ambient que hi ha en l’equip, però la consigna estaba donada: La carrera seria “a cara de perro”. Res de mariconades a anar tots juntets.Només arribar a Valencia ens recibeix un aire gelat com la neu. Rapidament anem a buscar un bar per a fer el ultim pis i a cambiarmos de roba. Un poc de calentament i un poc de vaselina per a evitar que els fregaments i a buscar el banc de eixida. Al final conseguim eixir tots junts. Pero una vegada en carrera cadascu va ficar el seu ritme. Sobresalient carrera per part de tots els corredors de Artana Amunt i Avall. Cadascu, dintre de les seues posibilitats, va donar lo millor de si.


Jose Rico, Pascu i Hector ( com deia el lema de la camiseta que ens van obsequiar : NO CORRO; VUELO ) van volar per dins de Valencia. Vicente Mañana va estar pletoric. Fran Cañada ( benvingut ) i Bollo van estar a un nivell elevadisim i Quique ,que va donar tot lo que tenia dins, es va portar com un jabato.
Clasificacions Mitja Marato Valencia 2010

1131-Jose Rico....................1:33:12
1181-Pascu Villar................1:33:40
1194-Hector Ramos............1:33:43
1929-Vicente Mañana.........1:38:56
2069-Fran Cañada...............1:39:43
2140-Vicente Bollo...............1:40:12
3624-Quique.........................1:48:34
Ara volem donar anims als maratonians. Ja queda poquet per a la Marató de Castelló i son varios els members de nostre club que estan il.lusionats en esta cursa: Hector, Fran ,Bollo,Rafa, Richi!!! Anims!!!. Segur que tot l’esforç i constància dels entrenaments tindra la seua recompensa.
Desde Artana Amunt i Avall volem donar les gracies per tots els anims que ens heu donat durant tota la semana. Per a nosaltres es una gran alegria compartir amb tots el seguidors del nostre blog les sensacions y les experiencies de les distintes curses que realitzem

1 comentario: