lunes, 21 de febrero de 2011

CURSA DE MONTANYA CASTRO - ALFONDEGUILLA.- 2011

Tres membres de l'equip ARTANA AMUNT I AVALL varen disputar el pasat diumenge, 13 de febrer aquesta cursa - II CURSA DEL CIRCUIT DIPUTACIO CARRERES MONTANYA CASTELLO, cal dir que molt atractiva e interesant per els trams i paisatjes per on transcorre - La Serra d'Espada - paratje inconfundible i amb una bellesa incomparable.

Carrera dura i tecnica, sobre tot en l'ultim tram de baixada que dona entrada en Alfondeguilla, alguns corredors dels mes de 700 participants varen sofrir algunes caigudes, sense lamentar danys greus pera a cap corredor, nomes alguna ferida sense importancia que ben aviat es va solucionar mitjansant l'atencio dels serveis sanitaris presents en la cursa.

Temps i posicions dels membres A.A.A.

80----RICO------ 2:00:29--- BONA CARRERA
136---OLIVAS--- 2:08:23--- EN PROGRESIO
354---BOLLO---- 2:31:35----MILLORABLE
Altres participants
Cal fer mencio a la participacio de Juan Chesa y Santi Herrero, corredors del poble veï de Eslida i que varen tindre una meritoria actuacio, aixi com tambe al corredor de la Pobla Tornesa, Nacho Diaz, el cual ja varem coneixer en La Vilavella i que tambe va participar en aquesta, fent una mes que bona actuacio tenint en compte que es la segona cursa de montanya que participa, (varem fer l'escalfamet previ a la carrera tots juns)...mos vorem aviat en altres curses..., al acabar la carrera es varen fer tots alguna que altra cerveçota per a recuperar forces... "bona gent"...

Donar la enhorabona a l'organitzacio de la cursa i destacar el gran nivell dels corredors, hi ha molta gent que entrena molt i cada vegada el llisto esta mes alt...pero, cada carrera es un mon, lo important es mantindre l'ilusio i disfrutar de cada moment - "CARPE DIEM"

Un peu darrere un altre es va fent cami, sense presa pero sense parar.

Fins l'altra cita esportiva, segur que sera diferent...AAA

ARRIBADA - RICO

ARRIBADA - OLIVAS amb SANTI

ARRIBADA - BOLLO

No hay comentarios:

Publicar un comentario