lunes, 17 de octubre de 2011

10000 ALMASSORA

Disabte 15 d’octubre va tindre lloc en Almassora la 13ª edicio de la volta popular a la localitat, amb un recorregut de 10 Km, en la que varen participar mes de 600 inscrits i com no, no va faltar l’expedicio que ixia d’Artana amb els representants de l’equip ARTANA AMUNT I AVALL, els cuals varen tindre tots una mes que notable i bona actuacio.

L’ixida va tindre lloc a les 18:00 h dins de la localitat d’Almassora i la cual va transcorrer inicialment i durant 2-3 Km per un circuit urba, despres el recorregut va discorrer per cami asfaltat de la localitat, entre tarongers i alqueries.

Hector, el primer de l’equip d’Artana en arribar a meta en la posicio 202 de la general , paraba el cronometre en 43 m i 28 segons, no va rebaixar la seua marca personal, pero va fer una carrera impecable de menys a mes i que de segur li servira per a ixa cita “objetiu” ineludible que te enguany, que es la II Marato Internacional de Castello, la cual ja te entre cella i cella, i per a la cual esta preparantse a conciencia.

En segon lloc dels integrants de l’equip d’Artana era per a Pascual, el cual va parar el rellotge en un temps de 44 m 01 segons, i que li va donar la posicio 232 en la general, i encara que millorable per a este atleta que poc a poc esta tornant al seu nivell de forma i competicio, i que tampoc va rebaixar la seua marca personal, va fer una bona carrera a practicament mig minut de Hector.

I en tercer lloc dels d’Artana entraven en meta el trio format per Kike, Rico i Olivas, els cuals varen correr practicament junts desde l’inici fent una bona carrera constant i regular que els va permetre plantarse en meta en un temps de 46m 24 segons, entrant tots els tres junts en les posicions 321, 322 i 323 respectivament. Destacar sobre tot el ritme que varen imposar els tres companys corredors i sobre tot Kike en pasar per el Km 9 de la cursa, a 1 Km de META en vore la posibilitat real de rebaixar la seua marca personal, ¡ESPECTACULAR CARRERA I SPRINT FINAL DE KIKE!, que li va permetre millorar en mes de 1 minut i sobradament la seua marca personal en els 10000 m. De segur esta a l’abast d’aquest atleta rebaixar encara mes ixe temps ja que tambe te com a objetiu la Marato de Castello en Desembre d’aquest any, aixo es res, on es congregaran els millors atletes nacionals i pot ser internacionals i que per supost hi haura gent d’Artana en l’eixida disposats a donar “guerra” esportiva, es clar.

Agraïr a Vicente "tata" el seu suport als corredors d'Artana en l'entrada a meta.

Lo millor de la cursa, l’ambient d’esportivitat i per supost el companyerisme dels d’Artana que en acabar varen celebrar i brindar com de costum amb 4 bones “birres” en la “Taberna-Caseta del plano” (Proximament se informara del sopar de Artana Amunt i Avall - Dia i lloc)

FINS L’ALTRA. ARTANA AMUNT I AVALL.

“Una carrera es como una obra de arte; es una creación que, a parte de la técnica y del trabajo, necesita de la inspiración para poder terminarla. Pero también es efímera, porque, igual que un mandala budista, se disfruta durante su creación y en el momento más álgido, en el punto en el que se ha conseguido su perfección, desaparece para siempre y será imposible volver a crear la misma carrera” Kilian Jornet.

Un peu d’arrere un altre es va fent cami, sense presa pero sense parar.

No hay comentarios:

Publicar un comentario