jueves, 29 de marzo de 2012

Avanç Informatiu

Hui he parlat amb els patrocinadors de la nova equipació ( Prolimp ). Els ha preguntat sobre el motiu de la tardança en rebre la nova samarreta, ja que ens fa il.lusió estrenarla en la carrerra del Monti ( 22 de Abril ). Els homes m'han comentat que han estat parlant en la casa Luanvi i que hi ha un problema: LUANVI NOMES TE EN STOCK CAMISETES DE LA TALLA L -XL-XXL. Con tots sabeu, esta marca talla molt grand i nosaltes vam demanar les talles S -M i alguna L. Es a dir, que les talles que queden son igual que un sac de garrofes. Fins el dia 24 de Juny no hi hauran talles mes menudes. Enrique Rambla, el comercial vindrá el dilluns personalment a parlar amb mi. M'ha dit que portará el cataleg 2012 per si volem triar un altra camiseta. Ja vos aniré informant.
Per altra part, veig que la gent esta quedanse en una la carroceria massa ligera. Aixi que tidrem que organitzar un sopar de llonganises i botifarres .



Sort a tots els que el proxim fin de semana aneu a fer alguna carrera ( pipa, atzaneta, grao ).No soc ningú per a donar consells, pero una cosa si que vull dir: correm per a disfrutar i per a motivarmos. No podem permetre que el correr deixe de ser un hobby i pase a convertirse en una obsesió . I dit aço, tots a DISFRUTAR CORRENT

No hay comentarios:

Publicar un comentario