1 d'Abril de 2012, s'ha disputat la emblematica Pujada al Pic de Pipa de la Vall d'Uixó, en la que han participat els seguents corredors d'Artana:
Vicente "Bollo"
Jose "Seba"
Jose "Nano"
Per el Pic de Pipa, pasaba Hector el primer dels d'Artana en 40 minutets, molt bona pujada tenint en compte el desnivell que hi ha desde l'inici de la carrera fins al punt mes alt, seguit a escaços 4-5 minuts per Bollo i Seba, Jose Nano pasaba 10 minuts despres, en bones sensacions, este xaval cada vegada esta mes fort.
En el punt de la pujada per la Font de Garrut, la cosa ha canviat un poc, pasant en primer lloc Jose Seba, que a ixa altura ja havia tret els cavalls a pasetjar com sol ser normal i amb bones sensacions, fent una baixada espectacular, despres pasaba Hector que ha tingut un xicotet percans en el transcurs de la carrera, que li ha fet perdre 3 o 4 minutets que al remat no li ha permes baixar de les 2 h, el tema es que a agarrat un cami que no era i ha fet mig kilometre mes, tenint que tornar una altra vegada a la senda de la cursa...i Bollo que venia xafant-li els talons li ha permes aproparse, fins a l'entrada en meta i ha entrat a tan sols mig minut de Hector...10 minuts despres entraba Jose "Nano"...
Bona carrera per part de tots, ben organitzada com ve sent habitual en la Vall d'Uixó, bon ambient i un poc de calor,
Pareix que les escuderies vant millorant i ficant tots els avanços dels monoplaces a ple rendiment...PER A DISFRUTAR DEL DEPORT...
Informem que aquesta semana tambe s'ha disputat la Pujada a la Nevera d'Atzaneta en la que va participar Felipe Becker, marcant un temps de 2h 33 m...rebaixant la seua marca en 6 m, respecte a l'any pasat...
I els 10K del Grau de Castello - Campeonat d'Espanya- en la que va participar Eloy Mallench, que ha tornat a la competicio per la porta gran despres d'un temps d'inactivitat en carreres de competicio, parant el crono en 42m...Molt bon temps...
ENHORABONA A TOTS...
Un peu d'arrere un altre es va fent cami, sense presa pero sense parar....ARTANA AMUNT I AVALL
No hay comentarios:
Publicar un comentario