miércoles, 11 de mayo de 2011

Cronica Cortes Arenoso i Azuebar 2011

Artana Amunt i Avall en Cortes i Azuebar

Caballers, ja som aquí. Perdoneu la demora però es que he estat liadisim. Sabem que estabeu impacients de llegir la crónica , pues be, ahí va:

El pasat Disabte 7 i 8 de Maig es varen disputar dos curses de montanya en les localitats de Cortes d’Arenoso i Azuebar, respectivament.

Per lo que respecta als membres d’Artana Amunt i Avall, cada vegada els temps van mes ajustats i les xicotetes diferencies pareix que s’ha acurten cada volta mes, degut al considerable nivell de forma dels integrants de l’equip

Varen marcar les següents posicions i temps

Cortes d’Arenoso:

24 – Olivas – 2:20
26 – Becker – 2:23
42 – Bollo – 2:38

Encara que es un poble que está prou lluny, va valer la pena anar a correr, va ser una carrera de lo mes “parida” – Amunt i Avall – amb paratjes certament bonics, pinades, sendes, vaques, …i molt ben organitzada…bon oratge i pocs participants, un 10, els corredors varen disfrutar…els d’Artana varen tindre una bona actuacio entrant tots dins dels 50 primers clasificats.

Azuebar:

6 – Alejandro Muchola – 1:36 (campio juvenil)
49 – Jose Mª Pla - 1:44

Jose Mª no baixa el ritme de competicio i demostra dia a dia el seu gran estat de forma, i aixi va ser en Azuebar, entrant dins dels 50 primers clasificats en una cursa amb un alt nivell dels corredors…com no Alejandro va guanyar en la seua categoria i va quedar en la posicio 6 de la general ni mes ni menys, este chaval cada dia va a mes, en fi, es un altre nivell…vorem que es capaç d’aconseguir ¡ ENHORABONA¡

L’anécdota: La furgona de Bollo, s’ha demostrat que pot fer mes de 100 km en reserva…¡VATJA DEPOSIT TE LA BERLINGO!

Un peu d’arrere un altre es va fent cami, sense presa pero sense parar….

No hay comentarios:

Publicar un comentario