martes, 17 de mayo de 2011

maratoimitja 2011

El pasat Disabte 14 de Maig es va disputar la Marato i Mitja, Castelló – Penyagolosa, una de les curses de montanya mes important, arraigades i emblematiques de la provincia de Castello i amb un reconeiximent important a nivell nacional, per la antiguitat, l’historia i com no, per la duresa de la proba.

Prop de 1400 participants varen acodir a les 6:00 del mati cuan encara no es veïa ni un rall de sol per cap lloc a l’eixida…dispostos a fer 63 Km a peu, enfilant el cami que crutza cuasi tota la provincia de Castello per el GR-33 "Sender de la lluna plena". Cadascu en els seus objetius marcats, que al remat es vorien cumplits o no, pero tots tenien en el cap arribar dalt de tot, arribar a la meta en S.Joan de Penyagolosa.

Uns arribarien antes, altres despres i altres es retirarien de la proba com tots els anys, pero els prop de 1400 tenien el repte d’arribar…salvant totes les dificultats de la carrera.

….Uns anaven en un formula 1 i altres anaven en un 2 cavalls…i entre uns i altres, tota la gama de vehicles posible, cadascu en la seua potencia…PERO TOTS TENEN EL MATEIX MERIT…de fet van hi haure molts 2 cavalls que varen adelantar a molts dels formules 1 que havien gripat el motor, ja no els quedava gasolina i no podien mes, havien acabat….

…Molts es varen retirar…uns per no regular be, per no haver begut o menjat lo suficient, per voler superarse i correr mes del que es pot correr o per voler guanyar a un altre corredor…, “pajara” asegurada…, o simplement un mal dia que et fa retirarte i prou perque no t’he encontres be…i els que arriben…¡ACONSEGUIT!...i els que no, un altre any sera, amb la mateixa ilusio de arribar, pero amb la lliço depresa de l’any anterior…¡MOLT IMPORTANT!

Per lo que respecta als corredors de l’equip d’Artana varen marcar les següents posicions i temps:



Manolo García – 7h:01min

Gran carrera d’aquest corredor experimentat que va quedar en la posicio 46 de la general.


Juanjo Olivas – 8h:06min

Baixa 41 min., la marca personal de l’any anterior, va quedar el 144 de la general




Felipe Becker, que va participar per primera vegada en la MiM, va tindre una bona actuacio arribant al control de les Torrocelles – Km 42 – en un temps aproximat a les 5h:30min pero es va vore obligat a retirarse per diversos problemes dels que ja esta recuperat…A l’any que ve sera. La familia Becker estaven esperan-lo en meta.

Luis Miguel Blasco, d'Artana va fer la MiM caminant, marcant un temps de 13h:30min en Meta, ¡ENHORABONA!, va arribar a S. Joan que es l’objetiu principal.

Donem les gracies als acompanyants durant la cursa i el recolsament i anims als corredors: Rosabel soport tecnic i moral, amb algun habituallament extra per als corredors en varios controls, a Estela amb camara de fotos profesional, dona del nostre amic i corredor Nacho Diaz de la Pobla i que tambe corria en la MiM per primera vegada i que va fer un autentic carreron (7:33h – posicio 90 de la general) - ¡ENHORABONA!, i com no “l’alma Mater” de l’equip d’Artana, el Krack… Kike – popi -,…!IMPRESIONANT¡…ANIMAVA ALS CORREDORS PEL SEU NOM…. van ser de un suport excepcional, donant anims, fent fotos en varios controls i fent que els corredors tragueren les poques forces que els quedaven…¡AMUNT!

Desde Artana Amunt i Avall donem l’enhorabona a l’organitzacio de la MiM i tambe a Vicente Calvo – guanyador - per ixe “record” marcat, un temps estratosferic que li permitis entrar en l’historia de la MiM com el millor corredor de totes les edicions disputades.

…AIXI ES LA MIM….una proba que fica al limit als participants tant corredors com bons caminants, un repte personal, una aventura….un dia on l’esperit de superacio, l’esportivitat i les emocions personals apareixen pel raco mes inesperat, i sense cap dubte l’esgotament, pero hi ha molta gent que te el cap mes dur que les pedres que van caure en una trona durant la carrera i arriben a la meta ploga, neve, fatja sol o pedregue, com va pasar aquest any i l’any que ve ja vorem.


Un peu d’arrere un altre es va fent cami, sense presa pero sense parar….

1 comentario:

  1. Moltes gràcies pel vostre comentari i enhorabona pel blog, anima llegir croniques com aquestes.
    Espere l'any que bé poder vore més corredors d'AAA en l'exida de la MIM!!!!!


    Espere vore-vos en la carrera de Vall D'Alba....

    Salutacions,
    Nacho Diaz.

    ResponderEliminar