lunes, 14 de noviembre de 2011

IV MITJA MARATO CASTELLNOVO 2011

Aquest Diumenge dia 13 de novembre, es va disputar en Castellnovo la IV Mitja marato de muntanya d’aquesta localitat de la comarca de l’Alt Palancia i que varen participar mes de 300 inscrits.

La representacio d’Artana en aquesta cita, no va ser del tot multitudinaria, i es va notar l’absencia d’alguns pesos pesats de l’equip i en general del mon del running muntanyer, pero aixina i tot, les espectatives que tenien els participants de l’equip es varen complir. A les 7:30h del mati, eixia l’expedicio cap a Castellnovo. Felipe, Olivas i com a Manager i apoyament Psico-sanitari, Samuel Gasco. En arribar a la localitat, entrega de dorçals, cafenet, escalfament i alguns consells per part del Senyor Farmaceutic....i comença la carrera.

En primer lloc dels d'Artana hi ha que destacar notablement i sense cap dubte, l’estat de forma i el CARRERON que es va marcar Felipe Becker, que no mes escomençar la carrera es va ficar al capdavant dels integrants de l’equip d'Artana i cuasi en el grup destacat de la carrera, es a dir, dels 15 o 20 primers, pareixia que anava a "reventar" la carrera, pero va marcar un ritme alt i constant... va acabar donant tot el que duia dins en la llerga i sobretot tecnica baixada final de la cursa, marcant un extraordinari temps en meta...!ENHORABONA¡...es per a estar content...no mes hi ha que vore la clasificacio.

pos 24 – BECKER – 2:03:59

En segon lloc d'Artana, va crutzar la meta Olivas, que despres del paronet degut a les molesties que ve arrastrant desde fa mes d’un mes, tenia “mono” de carrera i volia trobar sensacions i vore com responia el cos. Va escomençar sense forçar en exces, amb tranquilitat i respecte, guardant sempre forces, en l’objetiu en ment que era participar i acabar a poder ser, en bones sensacions. Al transcurs de la cursa va anar agarrant confiança, trobant un ritme regular fins a meta. Al finalitzar, un temps mes que suficient, millor de l'esperat. Segur que poc a poc anirá millorant l'estat de forma...

pos 46 - OLIVAS - 2:14:36

En tercer lloc de l’equip d’Artana, va crutzar la meta Bollo, que despres d’anar a Castellnovo en la representacio i recoltzament de l’equip d’Eslida amb bons corredors i que tambe están demostrant un grandisim estat de forma, amb els corredors Santi Herrero, Vicente Herrero i Juan Chesa, el corredor d'Artana, va marcar un temps mes que aceptable i dins de la seua linea. Aquest corredor va millorant poc a poc els seus registres a base de constancia.

pos 72 - BOLLO - 2:20:16

Despres mos varem fer un almorçarot en el bar del poble de Castellnovo l’equip d’Artana i Eslida junts, varem comentar les incidencies de la cursa i els diferents trams tecnics de la carrera, que per cert va estar molt ben organitzada, amb bons avituallaments (codonyat, fruta, gominoles, gels, beguda isotónica...) i ben marcada, ahhh i bones dutxes... Enhorabona a l’organitzacio per el bon mati del diumenge...

Donar les gracies a Samuel per el seu recoltzament i apoyament durant la cursa.

Un peu d’arrere un altre es va fent cami, sense presa pero sense parar.

FALTEN 26 DIES PER A LA MARATO...ANIM CAMPIONS...

No hay comentarios:

Publicar un comentario