lunes, 31 de enero de 2011

AAA - “SAN SEBASTIA” – VILAVELLA 2011


Un any mes, ja tenim la Marxa de Muntanya de la Vilavella a les costelles i com no, es varen cumplir les espectatives inclus en alguns casos es van millorar respecte al que hi havia previst.

Inmillorable ambient en aquest poble veï, amb 1300 participants - cada any mes gent, i com no, any darrer any va millorant l'organitzacio d'aquesta cursa tant arraigada i amb tanta participacio. Desde Artana Amunt i Avall, donem la enhora bona als organitzadors.

Quedada i eixida de l'equip a les 7:45 h, arribada a Vilavella sobre les 8:00h, recollida de dorsals, cafenet en el bar de la caixa, cares de concentracio, l'escalfament previ i a l'hora de l'eixida, cadascu va agafar la posicio que va poder, procurant eixir el menys perjudicat posible en l'embotellament al agafar la primera senda cap a la montanya, ...i aixina va ser, tots cap amunt, a buscar Font de Cabres...

Despres, la pujada fins a l'ereta (km 9.5) on els atletes ja havien estirat el peloto, fins formar una filera de varios kilometres de llergaria i on els d'Artana ho varen donar tot...

Molts aficionats d'Artana es varen congregar com ve sent habitual i varen donar suport a l'equip. Estaben situats estrategicament en diferents punts kilometrics de la cursa - en l'eixida, camp de futbol, senda font de cabres, abituallament de l'ereta i en l'arribada; i que donen molt de suport, força als corredors, anims i moral (tot fa per millorar els temps) - i eren tots estos: Jose Seba (pare), Victor Seba, Maria, Sergio, Gerardo, Richy, Pepelu, Florian, Esteban, Carla, Leticia, Mariola, Beltran, Rosabel, Alan, Mari, Alex, Manolo, Jose Maria..., ultimament hi han molts aficionats que els esta agradant aquest deport, ...ja avisem que prompte hi hauran noves incorporacions a l'equip en participacio en carrera inclosa...

Agrairli a Manolo el suport, ja que va acompanyar a varios corredors de l'equip en la ultima recta antes d'arribar a l'abituallament de l'ereta, animant i donant moral.

Com no, agrair al reconegut i pretigios fotograf oficial de l'equip, "pepelu" que estaba ubicat en una posicio estrategica i previament estudiada per fer les millors instantanees de la cursa amb la seua supercamara profesional, ...esperem les panoramiques de la carrera.

I donar la enorabona a tots els corredors perque van tindre molt bona actuacio, tots varen fer el maxim i es varen esforçar al limit i com no, varen disfrutar d'un mati inolvidable..., despres al vermudet i a la cerveceta...."Cuasi tots varen pagar ronda...i qui no, ja la pagará"

POSICIONS - CORREDOR - TEMPS.

667 - KIKE - 2:30
243 - BOLLO - 1:58
206 - ELOY - 1:56
196 - HECTOR - 1:54
161 - PASCUAL - 1:51
115 - OLIVAS - 1:48
114 - FELIPE - 1:48
48 - RICO - 1:39



FINS L'ALTRA....CAMPIONS.

Un peu d'arrere un altre es va fent cami, sense presa pero sense parar.

ARTANA AMUNT I AVALL.

No hay comentarios:

Publicar un comentario