martes, 11 de enero de 2011

Cronica II Cursa de Tales

Aquest cap de semana es va disputar la II Cursa de Muntanya de Tales. L’organització va preparar un recorregut de 21 Km i 900 metres de desnivell positiu. Aquesta proba, que comença a consolidarse en el calendari de Curses de Muntanya, va tindre un gran exit de participació, amb 400 inscrits entre corredors i senderistes.El 70 % aprox del recorregut era per sendes, un recorregut molt exigent i amb baixades tecniques.

A les 7:45 vam eixir en direcció a Tales. En el cotxe anavem “plorant”, que si massa borratxeres i comilones, que si poc entrenament…però allà anavem !!.Converses animades i bon rotllo. Aparquen en el camp de futbol i anem a retirar els dorsals.Ens cambiem rápidament, uns pocs estiraments i “ al lio” ! Eixim pel mig del grup.Habiem decidit eixir tranquilets, fer la carrera a modo d’entrenament. L’objetiu principal era comprobar el estat fisic despres del un temps sense competir.Però com ja sabeu, quant sona el cuet que marca el inici de la cursa, les neurones es tornen loques i només hi ha una cosa en ment: “ maricon el ultim “.

Destacar la gran actuació de Manolo Garcia que va quedar en la posició 11 en la clasificació general. Jose Rico i Jose Maria van entrar junts en meta en un temps de 2:06 ( menos mal que van eixir relajaets…. ). Quique va rebaixar en 12+1 minuts el seu temps respecte a l’edició anterior.Gerardo va debutar en este mon de les carreres populars i va marcar en meta un crono de 3:15.En definitiva, una cursa mes a la saca i ara a pensar el Tombatossals.

Com sempre, donar les gracies als nostres “supporters”: Jose Rico Pare ,Victor,el presi JJOlivas, Rosabel, Vicente Popi, Alejandro , Catur i Señora.