lunes, 17 de enero de 2011

PODIUM EN TOMBATOSALS 2011




El pasat Diumenge 16 de gener de 2011 es una data que ja esta enmarcada en lletres d’or en la memoria de l’equip d’ARTANA AMUNT i AVALL.

11 participants representant a l’equip ARTANA AMUNT I AVALL, varen competir en la exigent, magnifica i prestigiosa cursa que va tindre lloc en les montanyes de Penyeta Roja en Castelló i on es varen congregar prop de 600 participants.

Els membres de l’equip, varem quedar com de costum a les 7:30h en la cooperativa d’abonos d’Artana i on a ixa hora estavem tots com un clau,…ja es palpava l’ambient i es notava que ixe dia podiem fer algo important. Que hi havia molt de nivell, ja erem conscient d’aixo, que hi havien molts bons corredors, tambe ho saviem, pero…nosaltres tambe estavem inscrits en la cursa i ahí anavem tots cara Castello, cara penyeta roja, disposts a disfrutar de l’ambient que es respira en una cursa d’aquest nivell, pasar un bon mati junsts i de pas, qui sap en un poc d’esforç estavem disposats a endurmos una bona copa, no anavem a regalar ni un segon als membres dels 15 equips que varen lluitar per un trofeu en la clasificacio i al remat, ahí esta Kike en el copon en la ma, dalt del caixo,…I ES NOSTRE, no mos la deixat ningu per a fermos la foto, i este trofeu es de tots els membres de l'equip, dels que varem correr i dels que ixe dia no varen poder vindre per alguna circunstancia...SOM ARTANA AMUNT I AVALL, som una pinya i en este cas hem anat mes AMUNT que AVALL, sobre tot amunt del caixo.

Destacar la sobresalient actuacio de Alejandro Muchola, que sense fer molt bona carrera segons paraules del corredor, ja que tenia previst baixar de 2 h, va ser el 1er clasificat de la seua categoría i va pujar a lo mes alt del caixo, traen-li una diferencia d’un cuart d’hora al segon clasificat de la seua categoría.

Els corredors representants de l’equip, varen tindre una actuacio espectacular i TOTS varen millorar els temps marcats en l’edicio de l’any anterior. Tambe varen correr en nom de l’quip, Juan Chesa y Santi Herrero que d’aci poc esperem tindrels ben equipats i lluint els colors de l’equip Artana.

Les posicions i temps marcats en la clasificacio general varen ser els següents.

56 - Jose Rico 2h: 02 millora 1 minut, en la seua linea
60 - Alejandro Muchola 2h: 04 CAMPIO CATEGORIA JUVENIL
68 - Felipe Becker 2h: 07 mateix temps que l’any pasat
90 - Jose Mª Pla 2h: 11 no va correr l’any pasat “ell no entrena”
102 - Juanjo Olivas 2h: 14 millora 5 minuts
113 - Juan Chesa 2h: 17 no va correr l’any pasat
122 - Santi Herrero 2h: 18 no va correr l’any pasat
135 - Pascual Villar 2h: 19 indispost durant la carrera
139 - Eloy Mallench 2h: 20 lesionat, pero acaba la carrera
143 - Juan Vte. Vilar 2h: 21 millora 5 minuts
320 - Jose E. Silvestre 2h: 47 millora espectacular, 15 minuts


Tots varen entrar en meta en un crono entre 2 i 3 hores, que ja es dir. Destacar la diferencia de temps marcat respecte a l’any pasat per Kike (Jose E. Silvestre), que va baixar en un cuart d’hora el seu propi registre de l’edicio anterior, cuasi 1 minut per km, menys, impresionant l’evolucio.

Al remat, ahí estan els dos trofeus que son molt importants, pero mes important es la unio, armonia, esportivitat i esperit de superacio que es respira en este grup d’amics que dia a dia van millorant i superant les seues propies espectatives…

QUI ANAVA A DIR FA 2 ANYS QUE ESTOS PUJARIEN AL PODIUM EN UNA CARRERA OFICIAL PER EQUIPS…

Esperem que en la proxima cursa…QUE ES NI MES NI MENYS QUE VILAVELLA, estiguen tots be per participar i deixar el pabello ben alt, de segur que aixina será, ja que la tenen moltes ganes de correr en Vilavella i vore que son capaços de fer respecte a l’any pasat…de moment participar, que ja es important, i despres…JA VOREM…

Esperem que seguisca aixina la cosa i a l’any que ve ja es poden lligar les espardenyes els corredors en Tombatosals perque volem la copa del cuart equip, per lo menos…i no seria descabellat pensar-ho, ja que hem quedat tan sols a 4 minuts del cuart clasificat per equips,…en fi aixo ja es vorá.

…A PER VILAVELLA

Un peu d’arrere un altre es va fent cami, sense presa pero sense pausa.


Fins la proxima cursa...ahi esta aixo.

ARTANA AMUNT I AVALL.

No hay comentarios:

Publicar un comentario